Mirela Celami, Nikolin Germenji

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

  Libri trajton në menyrë të plotë dhe shumë profesionale të dyja lëndë duke i shërbyer maturantëve si një burim cilësor informacioni të vlefshëm, i cili do ti garantojë rezultate shumë të larta në të dyja lëndët.

  850 Lekë
  1 000 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item