John A. Barnes

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Libri "Lidershipi i John F. Kennedy" rendit parimet thelbësore që karakterizuan Kennedy n përgjatë gjithë jetës e karrierës së tij dhe ofron këndvështrime të mprehta e depërtuese, që do t'u shërbejnë mjaft udhëheqësve të sotëm, teksa përpiqen të krijojnë trashëgiminë e tyre përparimtare.

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item