Argjiro

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    3 000 Lekë In Stock

    "Trashëgimia Ortodokse në Shqipëri" është numri i parë i një gjerdani të veçantë botimesh që revista kulturore periodike "Art & Trashëgimi" ia kushton trashëgimisë kulturore dhe historike të komuniteteve fetare në vendin tonë. Ky botim u realizua falë bashkëpunimit të stafit të revistës "Art & Trashëgimi" me Kishën Orthodhokse Autoqefale të...

    3 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item