Argjiro

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  2 250 Lekë 3 000 Lekë -25% Në stok

  "Trashëgimia Ortodokse në Shqipëri" është numri i parë i një gjerdani të veçantë botimesh që revista kulturore periodike "Art & Trashëgimi" ia kushton trashëgimisë kulturore dhe historike të komuniteteve fetare në vendin tonë. Ky botim u realizua falë bashkëpunimit të stafit të revistës "Art & Trashëgimi" me Kishën Orthodhokse Autoqefale të...

  2 250 Lekë
  3 000 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 250 Lekë 3 000 Lekë -25% Në stok

  Numri i tetë i periodikut Art & Trashëgimi i kushtohet qytetit historik të Prizrenit. Art & Trashëgimi ndërton një portret historiko-kulturor e artistik të Prizrenit, duke sjelle dritë-hijet e kryeqytetit historik, cilat janë origjinat e tij, lashtësia e tij, si u ndërtua ndërtua, roli që ka patur ai që nga lashtësia si udhëkryq tregtar midis...

  2 250 Lekë
  3 000 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 250 Lekë 3 000 Lekë -25% Në stok

  Numri i katërt i periodikut Art & Trashëgimi, Tirana, Rikthimi i Muzave, i kushtohet qytetit të Tiranës. Ky numër i revistës periodike Art & Trashëgimi përpiqet ta shfaqë Tiranën ndryshe, të sjellë tek lexuesi dritë-hijet e kryeqytetit shqiptar, cilat janë origjinat e Tiranës, lashtësia e saj, si u ndërtua Tirana, si u bë kryeqytet, toleranca dhe...

  2 250 Lekë
  3 000 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 250 Lekë 3 000 Lekë -25% Në stok

  Në botimin Art & Trashëgimi “Vlora, Nimfa e Mesdheut”, kushtuar qytetit të Vlorës do të gjeni pjesë të historisë mijëravjeçare të këtij qyteti, konceptuar si një dossier, ku përfshihet arti, kultura, tradita tregtaro – ekonomike, monumentet historike dhe ato të kultit, si dhe personalitetet dhe figurat e shquara që ka nxjerrë ky qytet. E konceptuar si...

  2 250 Lekë
  3 000 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra