Rumi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Për herë të parë vjen një përmbledhje e plotë në shqip e mençurisë poetike të Rumit. Këtë botim e përzgjodhi dhe e shqipëroi Edin Lohja

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Për gati 750 vjet poezia i tij ka frymëzuar dhe vazhdon të frymëzojë miliona njerëz anembanë botës, me mjeshtërinë e fjalës poetike, shpirtin e besimit, fshehtësinë e ritit, hyjnoren, mistiken dhe thellësinë e mendimit filozofik.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items