Alasair Campell

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Alastair Campbell ka të drejtë të japë këshilla sesi të jesh i suksesshëm sepse, kujdo që ia ba ofruar ato, e ka realizuar qëllimin. "Fitimtarët" janë sportistë elitarë, biznesmenë të suksesshëm, menazherë të dashur e jetëgjatë në fushën e futbollit e të modës dhe politikanë të admiruar e karizmatikë. Për secilin nga personazhet, në përputhje me linjën e...

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item