Rondo Cameron, Larry Neal

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Në këtë libër klasik trajtohet gjerësisht historia e ekonomisë që nga periudha parahistorike e deri në ditët tona, si dhe hulumtohet pabarazia e shpërndarjes së pasurisë midis shteteve të ndryshme. Në këtë botim të katërt të përditësuar, Histori e ekonomisë botërore, pasqyrohen qartë ndryshimet rrënjësore në ekonominë botërore.

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item