Rondo Cameron, Larry Neal

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% Në stok

  Në këtë libër klasik trajtohet gjerësisht historia e ekonomisë që nga periudha parahistorike e deri në ditët tona, si dhe hulumtohet pabarazia e shpërndarjes së pasurisë midis shteteve të ndryshme. Në këtë botim të katërt të përditësuar, Histori e ekonomisë botërore, pasqyrohen qartë ndryshimet rrënjësore në ekonominë botërore.

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër