Daniel Goleman

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  1 890 Lekë Out of stock

  1 890 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 400 Lekë Out of stock

  A na e përcakton koeficienti i inteligjencës fatin? Jo aq sa mund të mendojmë ne. Bestselleri i autorit Daniel Goleman na tërheq vëmendjen se këndvështrimi ynë për inteligjencën njerëzore është shumë i ngushtë. Arsyeja është se ne injorojmë një sërë aftësish që kanë ndikim shumë të madh në ecurinë e jetës sonë.

  1 400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Edhe nje here, Daniel Golemani ka shkruar nje sinteze novatore të gjetjeve me te fundit ne biologjinë dhe shkencen mbi trurin, duke zbuluar se ne "jemi krijuar të lidhur dhe me ndikime çuditërisht te thella ne marredheniet tona në çdo aspekt të jetës

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 520 Lekë 2 800 Lekë -10% In Stock

  Ne kete set jane perfshire dy prej librave te shitur ne miliona kopje nga Daniel Goleman, - nje nga psikologet me te spikatuar te diteve tona, permes te cileve ju mund te kuptoni me mire intelegjencen emocionale dhe sociale si mjete te cilat rrisin nderveprimin e qenies njerezore me mjedisin perreth

  2 520 Lekë
  2 800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items