Daniel Goleman

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 5 nga 5 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 890 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  With new insights into the brain architecture underlying emotion and rationality,Goleman shows precisely how emotional intelligence can be nurtured andstrengthened in all of us.

  1 890 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 050 Lekë Në stok
  I ri

  With new insights into the brain architecture underlying emotion and rationality, Goleman shows precisely how emotional intelligence can be nurtured and strengthened in all of us.

  2 050 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  A na e përcakton koeficienti i inteligjencës fatin? Jo aq sa mund të mendojmë ne. Bestselleri i autorit Daniel Goleman na tërheq vëmendjen se këndvështrimi ynë për inteligjencën njerëzore është shumë i ngushtë. Arsyeja është se ne injorojmë një sërë aftësish që kanë ndikim shumë të madh në ecurinë e jetës sonë.

  1 400 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Edhe nje here, Daniel Golemani ka shkruar nje sinteze novatore të gjetjeve me te fundit ne biologjinë dhe shkencen mbi trurin, duke zbuluar se ne "jemi krijuar të lidhur dhe me ndikime çuditërisht te thella ne marredheniet tona në çdo aspekt të jetës

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 520 Lekë 2 800 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Ne kete set jane perfshire dy prej librave te shitur ne miliona kopje nga Daniel Goleman, - nje nga psikologet me te spikatuar te diteve tona, permes te cileve ju mund te kuptoni me mire intelegjencen emocionale dhe sociale si mjete te cilat rrisin nderveprimin e qenies njerezore me mjedisin perreth

  2 520 Lekë
  2 800 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 5 nga 5 libra