Matteo Bussola

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Një ditar delikat i edukimit sentimental, që fotografon adoleshencën dhe tërë ndryshimet e saj, një roman për dashuritë e para, por edhe për brishtësinë e ngurrimin nga frika. Sepse nuk ka rëndësi nëse je djalë apo vajzë, nëse trupi po të ndryshon dhe kjo të trullos, e rëndësishme është që të (ri)fillojmë të shohim njëri-tjetrin në sy. Ajo që zgjedhim të...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër vjen në shqip pas suksesit që ka pasur tek lexuesit italian dhe më tej. Romani ka funksion të shumëfishtë, edhe edukative, pasi trajton mjeshtrisht marrëdhëniet prind – fëmijë. Si i tillë ai rekomandohet kryesisht për baballarët. Përkthimi është bërë nga gazetari dhe përkthyeri i njohur Erion Kristo

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items