Rutger Bregman

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Libri Njerëzimi siguron shtyllën kurrizore filozofike dhe historike për të na dhënë vetëbesimin për të bashkëpunuar, për të qenë të mirë dhe për të patur besim tek njëri-tjetri dhe për të ndërtuar një shoqëri më të mirë.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Të ardhura bazë universale. Java e punës 15 orëshe. Kufij të hapur. A tingëllojnë të mira për të qenë të vërteta? Një nga mendimtarët kryesorë të brezit të ri në Europë na tregon sesi mund të ndërtojmë një botë ideale në kohën tonë.

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items