Daniel Kehlmann

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Romani ngjall emocione thellësisht frymëzuese rreth përpjekjeve të racionalitetit më të lartë në betejë me natyrën e egër dhe mizore të njerëzimit.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Tilit i duhet të arratiset, shoqëruar nga Nela, vajza e bukëpjekësit. Në rrugëtimet e tyre të rrezikshme, që fëmijë e derisa rriten si akrobatëshëtitës, përmes gjithë vendit të shkatërruar nga luftërat fetare, ata takojnë shumë njerëz të vegjël dhe disa të ashtuquajtur të mëdhenj.

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items