Timo Flloko

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Bota është një bosh i madh, është i pafund: “Nis e sos ku ta mendosh”. Këto janë reflektime metafizike dhe shpirtërore të Timo Fllokos, ku janë përfshirë edhe tekste këngësh të njohura nga autori. Sigurisht, ky libër është konsideruar edhe një dedikim që Timo Flloko e ka bërë për të dashurit e tij më të shtrenjtë.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items