Hegel

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  465 Lekë 620 Lekë -25% In Stock

  Leksionet e Hegelit mbi Aristotelin, në natyrë të njëjtë me ato mbi Platonin, përbëjnë një monografi autentike, që konsiderohet absolutisht si një nga shtjellimet më të mira të filozofisë aristoteliane.

  465 Lekë
  620 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% Out of stock

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  600 Lekë 750 Lekë -20% In Stock

  Libri sipas botimit të pas vdekjes së autorit, të vitit 1833. - Në fund të bot. një katalog i veprave të cituara dhe shënime mbi tekstin.

  600 Lekë
  750 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% In Stock

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items