Hegel

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  620 Lekë Në stok

  Leksionet e Hegelit mbi Aristotelin, në natyrë të njëjtë me ato mbi Platonin, përbëjnë një monografi autentike, që konsiderohet absolutisht si një nga shtjellimet më të mira të filozofisë aristoteliane.

  620 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  Koncepti hegelian i historisë tek "Hyrje në filozofinë e historisë" është teleologjik. Historia është histori e realizimit të Frymës absolute.

  700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  750 Lekë Në stok

  Libri sipas botimit të pas vdekjes së autorit, të vitit 1833. - Në fund të bot. një katalog i veprave të cituara dhe shënime mbi tekstin.

  750 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Nuk është në stok

  “Shkenca e logjikës” është njëri nga punimet më të njohura të Hegelit, i botuar edhe si libër me vete. Por, ajo është përfshirë, gjithashtu, edhe si pjesë e sistemit të tij filozofik, në veprën e njohur me titull “Enciklopedia e shkencave filozofike”.

  1 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra