Kejt MekMullan

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 10 of 10 items
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Uiglafi dhe Angusi duke mbledhur plehrat në oborr gjejnë një vezë dinozauri të cilën e marrin me vetë në shkollë dhe kur veza çel ato fillojnë të stervisin dragoin në mënyra të ndryshme

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Nxënësit e AGJD shkojnë në pyllin e Zi për të kërkuar arin e Sithes

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Mamaja e famshe e Gorzilit, Sitha, vjen për të parë së kush i vrau të birin

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Princesha Belkina po kërkon për një burrë-një burrë me flokë të kuq që ka vrarë së paku dy dragonj dhe emri i fillon me shkronjën e saj të preferuar, U. A mund të jetë Uiglaf ky burrë, um?!

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Akademia e Gjuetarëve të Dragonjve është një seri librash për fëmijë nga autorja Kejt Mekmullan të ilustruara nga Bill Basso. Seritë flasin për aventurat e një djali të ri të varfër, Uiglafi i Pinuikut dhe për dy shokët e tij : Erika dhe Angus të cilat shkollohen në shkollën "Akademia e Gjuetarëve të Dragonjve" (AGJD) të cilin e ka blerë xhaxhai i...

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Kur Uiglaf mëson se ka fituar Një ditë me Sër Lansëlot (kalorësin më perfekt në botë), ai nuk mund ta besojë. Shoqaj e tij Erika, gjithashtu. Kur dita e shumëpritur arrin, ajo është akoma më shumë dyshuese. Është Erika thjesht xheloze, apo ka diçka dyshuese në Kalorësin më perfekt në botë?

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Gëzimi i ditë së Fundit të viti 999 prishet kur të tërë zbulojnë së Bota do të Shkatërrohet mijëvjeçarin e parë (1000)

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Në fillim një menestrel shëtitës i thotë Uiglafit se kishte lindur për të qenë hero. Pastaj djali lexon njoftimin e AGJD-së të ngjitur në pemën e njoftimeve të fshatit. Atëherë niset për në Akademinë e Gjuetarëve të Dragonjve dhe fillon ditën e parë të shkollës, ditë që nuk do ta harrojë kurrë!

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Shkolla e AGJD, konkurron më shkollat për Turneun Mbarëkombëtar për Forcën e Trurit

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Pasi shtriga,Morgana le Fay, mallkon Sër Lansëlot, tre kalorës të stërvitur të Akademisë së Gjuetareve te Dragonjve nisen për ta shpëtuar.

  400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 10 of 10 items