Franco Benanti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    "Lufta ime më e gjatë: Shqipëri 1943-1948" është një libër i dobishëm, ku qindra lexues do të gjejnë të dhëna për jetëshkrimet e prindërve apo gjyshërve të tyre, ku studiuesit e historisë së luftës antifashiste do të gjejnë burime parësore për verifikimin e pikëpamjeve dhe të tezave të parashtruara deri më tani, ku mund të vërejnë edhe pamjen e vërtetë të...

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item