Belfjore Qose

Belfjore Qose is a poet and scholar from Albania. She’s a doctor in literary studies and works at the Department of Literature as a lecturer of world literature. She’s author of a poetry book “Aura’s of the night”, for which at 2016 she was awarded with a price for young authors by the Ministry of Culture of Albania.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Pas shumë vitesh krijimi dhe përpunimi të parreshtur të teksteve, autorja përfundimisht komunikon me lexuesin me librin e parë poetik “Aurat e natës”. Ky vëllim e ka kaluar testin paraprak sepse është vlerësuar nga Ministria e Kulturës mes propozimeve të mbështetura nga Fondi i Krijimtarisë, dhënë gjatë vitit 2017.

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item