Belfjore Qose

Belfjore Qose është poete dhe studiuese nga Shqipëria. Ajo ka kryer studimet doktorale pranë Departamentit të Letërsisë, UT, ku edhe punon si pedagoge e letërsisë së huaj. Ajo është autore e vëllimit me poezi “Aurat e natës”, për të cilin në vitin 2016 është vlerësuar nga Ministria e Kulturës si një ndër librat fitues të fondit për mbëshetjen e autorëve të rinj.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Nuk është në stok
  I ri

  Pas shumë vitesh krijimi dhe përpunimi të parreshtur të teksteve, autorja përfundimisht komunikon me lexuesin me librin e parë poetik “Aurat e natës”. Ky vëllim e ka kaluar testin paraprak sepse është vlerësuar nga Ministria e Kulturës mes propozimeve të mbështetura nga Fondi i Krijimtarisë, dhënë gjatë vitit 2017.

  700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër