E. Bilali, R. Gero

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    200 Lekë In Stock

    “Matematika për parashkollorët” u vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve të vegjël (4-6 vjeç) për të mësuar si të shkruajnë numrat, t’i njohin ato dhe të zbaviten nëpërmjet tyre. Është një dritare drejt botës së bukur dhe të vështirë të matematikës, një hap drejt së ardhmes.

    200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item