Odhise Grillo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Skënderbeu, heroi kombëtar shqiptar, që luftoi kundër pushtimit osman për pesë shekuj më radhë. Jeta, betejat, fitoret, trimëria dhe zgjuarsia e heroit janë pasqyruar me mjeshtëri në këtë libër.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Vjen serish libri i Odhise Grillos "Të fala nga një dhelpër", i pelqyer dhe i adhuruar nga lexuesit e vegjel. Mjafton emri i shkrimtarit si garanci per lexuesit e vegjel. Perralla te bukura, me personazhe interesante, ne shumicen e rasteve kafshe te dashura per femijet, qe do t'u mesojne atyre si te sillen, si te mendojne e kuptojne jeten, por sidomos si...

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items