Bardhyl Xhama

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Duke i lexuar këto rrëfenja, të bëhet se të ndjekin dy sy të dashur që të qortojnë, të këshillojnë, por butë dhe me dashuri. Nëpër rreshtat e këtij vëllimi me tregime duket sikur fryn një fllad dashuror prej një mësonjësi dhe gjyshi të mirë, që ai e zbulon pak nga pak.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Duke i lexuar këto rrëfenja, të bëhet sikur të ndjekin dy sy të dashur që të qortojnë, këshillojnë, por butë dhe me dashuri.

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items