Luan Rama & Sulid Kasemi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  440 Lekë 550 Lekë -20% In Stock

  Gjergj Kastrioi Skënderbeu është heroi më legjendar i historisë shqiptare, i cili para më shumë se pesë shekujsh çliroi Shqipërinë nga zgjedha osmane dhe u bë një nga mbrojtësit më të mëdhenj jo vetëm i shqiptarëve, por dhe i popujve të tjerë të Europës. Përsonalitetet më të shquara të Perendimit në ate kohë e më pas, i ngritën himn figurës së tij, e cila...

  440 Lekë
  550 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  440 Lekë 550 Lekë -20% In Stock

  Mbretëresha ilire Teuta është një nga figurat më spikatëse të grave në historinë europiane, që kanë drejtuar shtete dhe fuqi të mëdha.

  440 Lekë
  550 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  440 Lekë 550 Lekë -20% In Stock

  Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shqiptare, që solli muzikën operistike në vendin tonë.

  440 Lekë
  550 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  440 Lekë 550 Lekë -20% In Stock

  Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur në botën osmane.

  440 Lekë
  550 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items