Persida Asllani

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Lindi në Adana të Turqisë dhe kaloi fëmijërinë në Gjirokastër, qytetin përrallor, që i dukej sikur fluturonte. Ajo është shkrimtarja e parë shqiptare, që u vlerësua që në fillim për artin e saj me nivel të lartë.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Babagjyshin e përfytyrojnë të ulur pranë zjarrit bubulak, duke lexuar me kërshëri çdo letër fëmije dhe duke menduar se cili prej tyre do të meritonte një dhuratë në Natën Magjike. Por, në të vërtetë, gjërat janë paksa më ndryshe!

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items