Dorian Koçi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% Out of stock

  Ndërthurja e historisë me trashëgiminë kulturore, filologjinë dhe qasjet identitare kërkojnë trajtime multidisiplinare për të nxjerrë në pah trajektoret e vështira të vetë identifikimit të etnisë shqiptare dhe të formimit të kombit.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  560 Lekë 700 Lekë -20% In Stock

  Në këtë libër Koçi ka shkruar për udhëtimet dhe veprat e autorëve anglezë që bën eksplorimin e viseve shqiptare si Bajroni, William Leake, Edwuart Leair, Editth Durham, etj......

  560 Lekë
  700 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items