Spiro Saqellari

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

  Një manual i shkëlqyer për prindërit që përballen me sfida të tilla si autizmi në familjen e tyre. Pas një eksperience të gjatë praktike dhe studimi, Spiro Saqellari vjen me një botim ku jepen informacione dhe këshilla rreth kësaj sindrome me të cilën po përballemi çdo ditë e më shumë

  680 Lekë
  800 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item