Carlo Rovelli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Në këtë libër përmblidhen leksionet rreth teorive kryesore të shekullit të XX, duke filluar nga teoria e relativitetit e Albert Ajnshtajnit që tronditi botën asokohe dhe deri tek çështjet e hapura që kanë të bëjnë me arkitekturën e kozmosit, grimcat elementare, gravitetin kuantik, natyrën e kohës dhe të mendjes.”

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item