Shkëlqim Çela

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Shkëlqim Çela vjen me një prurje të re në fushën e prozës së shkurtër. Pas suksesit që pati në vitin 2016, duke fituar Çmimin Kadare nga Instituti Pashko, tashmë vjen me një përmbledhje me tregime, duke shkuar në një nivel më lartë të lëvrimit të tregimit.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Libri ndërthur letërsinë e kujtesës nëpërmjet groteskut dhe autoironisë, me një individualitet që iu garanton këtyre tri novelave dhe autorit, një hyrje në letrat shqipe. "Embriologji" fitoi Çmimin Kadare për vitin 2016, dhënë nga Fondacioni Mapo

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Frika e kurthit i erdh si zakonisht nga fëminia e thellë, me foletë e bardha të merimangave në të çarat e tunelet e pafund midis qerpiçëve që iu ndërmendën bashkë me insektet e tyre pre, të cilat smësuan kurrë se nuk duhet vajtur drejt atij muri me zbardhëllime tërheqëse...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Proezia do t'ish zhanri im i parapëlqyer, por ngaqë ky zhanër nuk ekziston, unë bujt tranzit tek poezia.

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items