Dodie Smith

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Pongo dhe Missis kishin një jetë të bukur me kujdesin e përkryer njerëzor, të rrethuar nga dashuria e tyre, qenushët jetojnë në rehati në një shtëpi në Londër bashkë me 15 qenushë të tjerë dalmatë, të dashur dhe të admiruar nga të gjithë. Por ata zhduken një ditë nga shtëpia dhe nuk është në gjendje për ti gjetur as Scotland Yardi. Ky libër është një ndër...

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item