Jean – Yves Letessier, Jacques Silvano, Robert Soin

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Pas më shumë se një gjysëm shekulli ekzistence, Evropa shfaq rezultate ekonomike pozitive që e rendisin atë në vendin e parë në botë për prodhimet industriale dhe bujqësore, shërbimet, konsumin, tregtinë ndërkombëtare, investimet e huaja të drejtpërdrejta...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item