Jean Paul Jacque

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Ky libër paraqet të drejtën institucionale të Bashkimit ashtu siç ajo zbatohet që nga hyrja në fuqi e Traktatit të Lisbonës. Ai trajton në mënyrë të plotë tërësinë e dispozitave mbi institucionet e Bashkimit, procesin e vendimmarrjes, rendin juridik dhe kontrollin politik e gjyqësor të Bashkimit.

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item