Stephan Russ-Mohl

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Libri Gazetaria është një vepër standard për studentët e gazetarisë dhe gazetarët e rinj. Epërkthyer deri më sot në disa gjuhë, vjen tani edhe në gjuhën shipë. Ky libër ndërthur së bashku njohuritë mbi praktikën dhe shkencën e gazetarisë. Kërkesat që ka profesioni, gazetaria vetë si dhe marrëdhëniet me publikun shihen e analizohen si komponente të...

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item