A. Lazowski Aida Bushati

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 500 Lekë Out of stock

  Bazat e së drejtës europiane përfshin një përmbledhje vendimesh nga Gjykata e Drejtësisë e Bashkimit Europian nga ekspertja e së Drejtës europiane Aida Gugu Bushati dhe profesori i Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e ¬¬¬¬¬Ëestminster-it Adam ?azoëski

  1 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item