Alban Tartari

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky është një manual që vlen për këdo, por veçanërisht për studiuesit, ekspertët dhe studentë kandidatë për fushën e marrëdhënieve me publikun.Ky libër, pas suksesit në botimin e parë, në këtë botim të dytë sjell një studim të thelluar të fushës së marrëdhënieve me publikun në Shqipëri dhe Kosovë, qoftë në fushën institucionale ashtu edhe atë korporative....

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Autori, Alban Tartari na fton në një udhëtim poetik, në një kohë kur poezia duket se po jeton kohën më të vështirë të ekzistencës së saj. Poezitë vijnë nga eksperiencat personale, ngjarjet e shoqërisë sonë, gëzimet dhe zhgënjimet, si dhe nga udhëtimet brenda dhe jashtë vendit.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items