Alban Tartari

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% Në stok
  I ri

  Ky është një manual që vlen për këdo, por veçanërisht për studentët dhe ekspertët e marrëdhënieve me publikun që janë të punësuar nëpër institucione, organizata apo kompani private: Aq më tepër, kur ky libër vjen si reflektim i përvojave konkrete të autorit në sipërmarrje të mëdha apo në auditoret e fakultetit. Vlerat e tij shtohen pasi kërkimet janë bërë...

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër