Roger Fisher, William Ury

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  675 Lekë 750 Lekë -10% In Stock

  Që nga publikimi i tij i parë rreth tridhjetë vite më parë, Të thuash Po ka ndihmuar miliona njerëz që të negociojnë më mirë. Një nga tekstet e para moderne rreth biznesit, ai bazohet në Projektin e Negocimit të Harvardi-it, një grup që merret me të gjitha nivelet e negociimit dhe zgjidhjeve të konflikteve.

  675 Lekë
  750 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item