Roger Fisher, William Ury

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    750 Lekë Në stok

    Që nga publikimi i tij i parë rreth tridhjetë vite më parë, Të thuash Po ka ndihmuar miliona njerëz që të negociojnë më mirë. Një nga tekstet e para moderne rreth biznesit, ai bazohet në Projektin e Negocimit të Harvardi-it, një grup që merret me të gjitha nivelet e negociimit dhe zgjidhjeve të konflikteve.

    750 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër