Rexhina Nano

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 100 Lekë In Stock

    "Të jetosh kohën", libri autobiografik i Rexhina Nanos, është rrëfim për jetën e saj me kujtime dhe vrojtime të hollësishme të një gruaje që jetoi për 30 vjet në krah të Fatos Nanos.

    1 100 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item