Nora Roberts

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Mjaft e pasur, tejet e bukur, Uitni Mekallisterit i pëlqejnë garat me makina dhe meshkujt e rrezikshëm. Megjithëse e ngopur nga të gjitha këto, zonjusha mjaft e pasur e Manhatanit çuditet kur një i huaj me xhaketë lëkure të zezë i rrëmbën makinën e saj "Mercedes" dhe më pas plumbat fluturojnë mbi kokat e tyre. Një roman nga Nora Roberts, fituese e çdo...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 990 Lekë In Stock

  1 990 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Carter Maguire, mësues i anglishtes, nuk duket aspak tipi i saj, por rruga drejt lumturisë ka të papriturat e veta dhe dashuria të vjen andej nga nuk e pret.?

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 3 of 3 items