Imre Kertész

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  736 Lekë 800 Lekë -8% In Stock

  Në moshën 14 vjecare Xhorxh Koves nxirret nga shtëpia e tij në një zonë Hebreje në Budapest dhe pa asnjë arsye për tu dërguar me tren në Auschwitz. Ai nuk e kupton arsyen për këtë fat. Ai nuk mendon se është një hebre. Në qarqet më të ulta të Holocaustit, Xhorxh mbeten një i jashtëm. Tronditës, me një rigozitet për të shmangur ndjenjat, Romani i një të...

  736 Lekë
  800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item