Arben Puto

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Objektivi kryesor i studimit të lëndës E Drejta Ndërkombëtare Publike është tu ofrojë studentëve njohuri të përgjithshme mbi objektin dhe burimet e saj, evolucionin historik dhe raportin e saj me të drejtën e brendshme. Ndër të tjera, kursi synon të qartësojë natyrën e subjekteve të së drejtës ndërkombëtare publike dhe rolin e shtetit dhe organizatave...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Një përmbledhje e shkrimeve të zgjedhura të juristit dhe politologut shqiptar të botuara pas ndarjes së tij nga jeta.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items