Arben Puto

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% Në stok

  Objektivi kryesor i studimit të lëndës E Drejta Ndërkombëtare Publike është tu ofrojë studentëve njohuri të përgjithshme mbi objektin dhe burimet e saj, evolucionin historik dhe raportin e saj me të drejtën e brendshme. Ndër të tjera, kursi synon të qartësojë natyrën e subjekteve të së drejtës ndërkombëtare publike dhe rolin e shtetit dhe organizatave...

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  630 Lekë 700 Lekë -10% Në stok

  Një përmbledhje e shkrimeve të zgjedhura të juristit dhe politologut shqiptar të botuara pas ndarjes së tij nga jeta.

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra