Ajmone Sumaj Salihu

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 400 Lekë Out of stock

  Në kapitujt e këtij romani mbizotëron pasqyrimi dhe interpretimi i figurës së mbretëreshës Teutë në relacione të reja rrëfimore

  1 400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  “Ndjekësi i trenave” është një roman thellësisht psikologjik, i realizuar me mjeshtëri nga autorja. Realizmi i thellë gërshetohet me metaforën e trenave të Bohemit dhe me përjetimin e tij surrealist të vuajtjes, po edhe me lirizmin e personazhit të Valzës.

  900 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items