Michael Baigent

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Sekreti më tronditës i dy mijëvjeçarëve të fundit Botimi i parë i Gjaku i Shenjtë dhe Graali i Shenjtë në vitin 1982, pra 35 vjet më parë, ndezi një stuhi mbarëbotërore kontradiktash, jehonash të cilat ende po kumbojnë në mbarë botën perëndimore.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item