Henri Michaux

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Michaux shkruan atë që i ndodh në kokë. Ai ishte poet dhe piktor. Në të dy artet ai kërkoi hulumtimin dhe zbulimin e botës së tij të brendshme. Asgjë që ndodhet jashtë kësaj bote nuk i intereson Michaux–së.

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item