Alket Çani

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Memento mori, që në shqip do përkthehej “kujtohu që je i vdekshëm”, është vëllimi më i ri poetik i Alket Çanit. Mbresa udhëtimesh, tëhollime të detajuara metrike të vargëzimit, krisje formale, si dhe përkthime nga autorë të mëdhenj të poezisë botërore, të cilat përkojnë me atmosferën e përgjithshme të librit, - janë pjesë e këtij vëllimi poetik të Alket...

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item