Lindita Arapi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Dy të panjohur, të huaj me jetën e vet, pas një vërtitjeje vetmitare e shkëmbimeve flurore në përditshmërinë anonime urbane pikëpiqen, e për t'i shpëtuar tëhuajëzimit gërryes i dorëzohen ndjenjës më triviale e më të fuqishme. Kështu fluidja hedh rrënjë, çasti bëhet frymëgjatë dhe fragmented bashkohen.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  përherë e papre ky zë, timbri i tij plot dritëhije dëgjohet gjithmonë në vargjet e poetes Lindita Arapi, një metrikë e heshtur dhe e fshehtë: (gjithmonë) vazhdueshëm në luhatje, vibrim, shkrirje njësh nga figura në figurë, mes Momentales dhe së Vazhdueshmes, lënie lamtumire dhe Rikthimi; Ludvig Hartinge

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  900 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items