Mathias Énard

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 100 Lekë In Stock

    Mathias Énars fitoi me këtë titull çmimin më të njohur në letërsinë franceze, Goncourt (2015). Njohës i shkëlqyer i orientit, lexuesi shqiptar do ta ketë akoma më interesant këtë roman me faktin që, Mathias Énard, e njeh letërsinë shqipe dhe poetin Naim Frashëri, madje duke e cilësuar këtë të fundit si klasik i ushqyer me modernitet.

    1 100 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item