Charlotte Willard

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Në këtë libër jam përpjekur që nëpërmjet përshkrimit të këtyre etiketimeve në një gjuhë të thjeshtë dhe më kuptimplotë të tregoj se ç'është arti në të vërtetë. Fovizmi për shembull është përkthyer si "triumfi i ngjyrës", ekspresionizmi si "piktorë të cilët i dhanë liri emocioneve të tyre", surealizmi si "ëndrra dhe ankthe" dhe pop arti si "piktura që...

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item